Дівичник

Дівичник

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

Шанувальники «Секс у великому місті» вже не один раз переглянули улюблений серіал. Душа фанатів просить видовищ. За книгою Лори Каннінгем «Прекрасні тіла» була вдало написана театральна п’єса! А чудовий і талановитий колектив створив приголомшливу постановку «Девичник» — живий, іскрометний, з легким присмаком гіркоти комедійний вистава!

Короткий зміст: Шість подруг збираються разом — молоді, красиві, незаміжні жінки! Про що піде мова? Про чоловіків, звичайно ж. І про те, чого сьогодні рішуче не вистачає жінкам.

Зворушливі і довірливі, шокуючі і відверті, зухвало сексуальні, смішні, занудні, сильні, слабкі — жінки на сцені з’являться у всіх своїх видах.

Вистава являє собою справжній життєвий коктейль бризкає «бульбашок коли», дихаючий крижаний свіжістю і вабить апетитними «вершками на стиглих ягодах». Йде такий життєвий «напій» під звуки рок-творів Бетховена і легкі мотиви Верді. Публіка переймається почуттями персонажів, співпереживає їм, бачить в кожній частинку себе, проводячи аналогії з власними проблемами і ситуаціями. При цьому п’єса несе в собі заряд оптимізму і дарує впевненість у тому, що все — на краще.

Від душі посміятися, зарядитися позитивом, можливо, подивитися на себе з боку — все це вистава «Девичник».

На сцені красивий зоряний звабливий склад.


Recommended


Pre-order